Followers

do cOme again :D

Thursday, July 23, 2009

Inilah warne merah belacan...

Hi fellas...
hee... pada entry saya yang ini
so nak tanye cantik tak warne ini heheheh...
warne merah belacan ini yang BCL pakai tu tau... macam maroon lite kan..?
[tapi ade ke baju warne ni kat butik kawen macam susah nak ade je...hukhuk ]


18 comments:

  1. mataku tertumpu pada bunga citra lestari...hahaha~ ok, tipu..aku suka bangat sama ashraf sinclair~ pedulik apa dah kawin? hahaha~

    lawa kak!
    kawanku suka kaler ini..memang lawa~

    ReplyDelete
  2. Ni namanya merah bata @ magenta.

    ReplyDelete
  3. cantik mmg cntik akak..
    tp warna tuh quite soft la kalo masuk lam gambar...
    kalo nk grand, pilih wrna yg bile amek gamba, mmg naik warna die..

    ReplyDelete
  4. menarik kaler tu tiqah....
    pasti sesuai dengan kamoo

    =)

    ReplyDelete
  5. yg belah kiri tu rase2 dh kawen ke blom ea..?! hee

    ReplyDelete
  6. lawa ouh wrna ni..
    nk jgk..
    hihihi

    ReplyDelete
  7. tu my pebret kaler before yg i decide tuk wedding day nanti tapi sumpah kaler ni susah nak dapat kat butik sampai ada satu kedai tu siap jualkan baju ni kat kedai lain pasal macham susah nak laku alahai.so kalo nak, kena beli n buat sendiri la baju ni.design santek2 tau...

    ReplyDelete
  8. mmg cantik wane ni dear
    sy prnh tgok dis colour kat butik
    my bro amek pakej kawen
    time 2 owner dia wat design bj y sngt cantek wiz dis colour

    :)

    ReplyDelete
  9. dear..
    u know wut, hr tue i pegi butik pngantin i,nak fitting baju..
    then diorg cite pasal ade pngantin cari warnamerah belacan..
    hahaha..
    klakar..bile diorg tnjuk kaler2 baju n kain pengantin tu geleng pale..
    die nak merah belacan gakk..
    last2 butik tu ckap bg 2weeks ime utk diorg cari kaler tue n tunjuk..huhu..
    u nak ke kaler nie?

    ReplyDelete
  10. kak atiqah!! cantik kak kaler ni...sesuai ngn akak yg putih..

    ReplyDelete
  11. this kaler ala merah biji kundang
    nice if campur dgn warna lain lagi

    ReplyDelete
  12. oh i thought that color is purple. hehe maroon sometimes nmpk cm purple. lol

    ReplyDelete
  13. dearie zara~
    lawa kan..? heheh

    dearie Dik An~
    owh i see.. thanks tau...

    dearie Ifa~
    tulaa akak tatau nak pilih warne pe..
    ifa nye opinion cam ibu akak laa..
    heheheh tq dear,,,

    dearie jOe~
    tUtup mate jOe!!

    dearie fadhlah~
    ishkkk..

    dearie yanie~
    tulaa hope seswai la kan..

    dearie mrs edy~
    nak jugak!! meh... heheh

    dearie ynadona~
    tulaa kena tempah tu yang malas tuu..

    dearie miss to be mrs~
    yeker? heheh hebat juga penangan warne ni kan...

    dearie balkidz~
    nak!! heheh sesuai tak..
    hope ade la kat butik..

    dearie maziah~
    heheh hope sangat ade warne color ni...

    dearie Pia~
    itulaahh kot same.. hee~
    tulaa nak campur ngan kaler ape eak..?

    dearie wizza~
    tulaa saya selalu pakai baju purple dengan kaler ni tau..

    ReplyDelete
  14. kak kaler tu mcm kaler kulitt.. skali pandang mcm x pkai bajuu pun ade kekekkeke

    ReplyDelete
  15. tu namanya dusky pink..mmg cnthek..my bff used for her wedding theme.. x nyesal...

    ReplyDelete
  16. warna tema my wedding nanti.. ;)

    ReplyDelete

keep bleeding in lOve ya.. (^,^)