Followers

do cOme again :D

Friday, February 8, 2013

Fisher price rocker



salam alaykum..

isnin lepas dah selamat mengorder rocker fisher price idaman hati.. selalu usha kt jj tapi mahal sgt rm200 lebih kot.. fikir byk kali jg laa huhu..


dulu ingat nak beli masa amel tp amel nur qalisya dah banyak barang.. quinny zapp extra, b jorn pastu carseat lgi... so takpe tunggu lah adik amel teehee


so bila adik dah lahir mula menyebay rocker ni.., cari harga yg murah.. sbb ade yg jual online dpt harga lbh murah..cari punye cari trjumpe laa kat facebook ZzR collectionz ade sale utk CNY... rocker kaler blue rm180 kaler hijau rm178.. beza blue n green ialah blue ade music n vibrate dan green ade vibrate je.. tapi saya berkenan kaler green.. so green je lah hehe...

murah kann?? berbaloii kot beli.. jumpe je page ZzR terus PM terus beli haha sgt rakusss... isnin order rabu sampaiii..

sekarang bila annur raiqah duduk dalam
tu kakak amel nur qalisya sibuk nak panjat laa nak goyang laa adoiiii...

bila adik tido atas dia duduk dalam rocker tu.. nak jugaa kan? lepas tu da pandai adjust mcm2..







8 comments:

  1. tq for the info :) nk beli jgk ;D

    ReplyDelete
  2. hye boleh bagi link tak page Zzr tu. tq ya-sher

    ReplyDelete
  3. dear fiqkbe~
    hehe beli beli..

    dear anon~
    http://www.facebook.com/ZzrCollectionz

    ReplyDelete
  4. Murah..tapi kakak yg duduk yer bkn adik.huhu

    ReplyDelete
  5. Salam, ambo ado jual baby rocker ni...harga rm165...kalau sesiapa berminat bolehla lawat web ambo di http://bagaimana.com.my/fisher-price-rocker-murah-newborn-to-toddler/

    ReplyDelete
  6. Salam, hi Atiqah..tumpang iklan ye..hehe :)

    Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

    PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

    Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

    TQ!

    ReplyDelete

keep bleeding in lOve ya.. (^,^)